KASSIE

uw partner in kasseien

over ons

Meer dan steen

Met Kassie kiest u voor een flexibele en betrouwbare partner voor uw project in kasseien. We gaan voor u op zoek naar de best passende steen die uw huis en tuin de finishing touch geeft.

Onze eigen kasseileggers nemen uw project letterlijk in handen.

De voordelen van kasseien:

Ze voegen een mooie uitstraling en waarde aan uw woning en domein toe.

Natuurlijke schoonheid

Duurzaam, kleurvast en vorstbestendig.

Aanleg voor kasseien.

Een oprit in kasseien. Die heb je voor het leven. Ze voegen een mooie uitstraling én waarde aan uw woning en domein toe. Ze geven een rustieke uitstraling, maar passen evengoed bij moderne projecten. Een allrounder dus, de kassei, bij zowel grote als kleine projecten.

Kasseien uniek rustiek

Kijkt u uit naar de afwerking van uw oprit, tuinpad of zelfs terras? Geef gerust een seintje. We schetsen u graag hoe mooi het kan worden met kasseien

Kassseien en natuursteen boordstenen stralen een natuurlijke schoonheid uit door de kleurschakeringen en vormspelingen. Kassie helpt u kiezen tussen porfierkasseien, greskasseien, granietkasseien of vossekoppen. Elk met hun eigen charme en uitstraling.

Kassie gaat voor de perfecte uitvoering. In een sierlijke waaiervorm of in lijnmotief. Voor een genot voor de rest van uw leven. Door de duurzaamheid, hardheid, kleurvastheid en vorstbestendigheid geniet u levenslang van een oprit die u bij thuiskomst met een warme blik welkom heet.

Heeft u een bestratingsproject in West- of Oost-Vlaanderen. Dan nemen we het graag in handen.

Ondek onze voorbije werken

Onze referenties

Vraag een gratis offerte aan!